Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-09@09:50:04 GMT

جریمه ۵۸.۷ میلیارد ریالی برای فروش اجباری کالا در البرز

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۲۱۸۸۸

آفتاب‌‌نیوز :

محسن عسکری در این رابطه اظهار کرد: پیرو گزارش واصله مبنی بر فروش اجباری کالا به همراه روغن خوراکی تیمی متشکل از رئیس شعبه سیار تعزیرات حکومتی و بازرسین سازمان صنعت، معدن و تجارت در محل شرکت‌های پخش کالا حاضر و پس از بررسی فاکتورهای فروش و کارشناسی لازم پرونده تخلف یکی از شرکت‌های پخش سراسری تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات گفت: پس از ارجاع و رسیدگی در شعبه دوم بدوی استان البرز به اتهام فروش اجباری کالاهایی نظیر برنج، چای کیسه‌ای و... به همراه روغن خوراکی، به پرداخت مبلغ ۵۸ میلیارد و ۷۲۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: روغن خوراکی برنج چای کیسه ای کارشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۱۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای روغن‌های خوراکی آلوده وارداتی چیست؟

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در واکنش به واردات روغن های خوراکی آلوده توضیحاتی داد.

به گزارش مشرق، یوسف صادقیان، با بیان اینکه روغن‌ها در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده‌اند، گفت: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز روغن‌های وارداتی اقدام کرده و بر اساس نتایج آزمایش‌ها، به دلیل مغایرت در باقیمانده سموم کشاورزی دفع آفات نباتی، مجوز ترخیص داده نشد.

وی افزود: پس از درخواست صاحب کالا مبنی بر نمونه‌برداری مجدد، با توجه به اینکه روغن یک کالای استراتژیک است سازمان غذا و دارو بار دیگر از محموله نمونه‌برداری کرده و آزمایش مجدد انجام شد.

به گفته صادقیان، این محموله، ۳ مرحله نمونه‌برداری و ۵ مرحله آزمایش شده؛ متأسفانه در تمامی مراحل باقیمانده سموم دفع آفات نباتی در محصول محرز شده و به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص، لزوم توقیف محموله و مرجوع آن ابلاغ شد.

وی تصریح کرد: آزمایشات انجام شده از محموله روغن‌های آفتابگردان هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشور در حوزه غذا انجام شده است؛ بنابراین محموله از نظر سازمان غذا و دارو امکان ترخیص نداشت که به مراجع ذی‌ربط اعلام و اقدامات قانونی توسط مرجع قضائی در حال انجام است تا محموله مرجوع شود.

صادقیان با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو تمامی فرآورده‌های غذایی اعم از مواد اولیه و محصول نهایی وارداتی را در آزمایشگاه‌های معاونت‌های غذا و دارو با حساسیت بالا مورد بررسی قرار می‌دهد، گفت: خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است و در این حوزه اقدامات تخصصی و قانونی متناظر صورت می‌گیرد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • وصول جریمه ۱۳ میلیاردی قاچاقچی طلا در سیرجان
  • قاچاقچی دارو نقره داغ شد
  • جریمه۱۵ میلیارد ریالی فروشنده تجهیزات تقلبی آسانسور در کرمانشاه
  • قاچاقچی طلا در سیرجان ۱۳ میلیارد ریال جریمه شد
  • محکومیت ۱۰ میلیاردی متهم پرونده داروی قاچاق
  • جریمه ۲۵ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه آرد
  • ماجرای روغن‌های خوراکی آلوده وارداتی چیست؟
  • محکومیت ۶۸ میلیارد ریالی قاچاقچی روغن در ایرانشهر
  • جریمه ۲ میلیارد و ۴۷۶ میلیون ریالی قاچاقچی لوازم یدکی خودرو!
  • جریمه قاچاقچی سوخت در خدابنده